Hopp

Livet kanske går bra ändå, även när man trott att inget kommer gå bra.. Just nu ska jag försöka släppa alla dåliga tankar och bara leva på hoppet... Ett tag.


Paket

Hämtat ut paket jag vann från Philips avent :D


Godmorgon!

Har fått världens längsta sovmorgon av världens bästa sambo. Nu är det mys i soffan med oboy och tekaka som gäller innan träningen! Eftermiddagen kommer dock bestå av tvättstuga och julstädning, inte så kul men måste göras ! :)


Check

Sítter och plugger med musik i hörlurarna på högsta volym, peppar till poledance imorgon och försöker få till denna jäkla uppgift till Info&Layout B. Har ungefär 4 avslutande uppgifter kvar att göra för terminen, sen är det G i allt - CHECK! Har varit jävligt duktig denna termin, knappt nån ogiltig frånvaro och inte failat på ett enda prov. Så nu kör vi! 2012 ska bli ett jävligt bra år - för mig!!




 


suger

Allt känns helt tomt. Får ser när den känslan går över, just nu känns det som att det aldrig kommer ske.
Sådana besked jag har fått dom två senaste åren vill nog ingen ha på en hel livstid, har även blivit för mycket att hålla allt inne för att få allting att "försvinna" . Kännts enklare så, pratar man inte om saken så finns det ju inte eller hur? Och när man väl tar steget och berättar för någon utan att få stöd tillbaks i all denna skit - då känns det som att jag ändå klarar mig bäst själv, utan att ge eller få hjälp av andra. Man orkar inte att lyssna och ta skit när andra mår dåligt utan att få göra det själv när något faktist händer mig. Nånting större en det som har hänt dem.

Nu ser jag fram emot jul, jag kommer ha så fullt upp så min hjärna kommer få kortslutning (dvs, jag kommer inte kunna tänka ett piss på mina egna tankar) Lillan ska få världens bästa första jul, det ska jag se till!


en gång i tiden var du så liten mitt hjärta <3




Nostalagi

Jag blev nyss medlem i Pollux - igen. Det var över fem år sedan nu och känner att det är dags att fylla några nya lådor med pollux-böcker, har ju bara sisådär 3flyttlådor hittils... Nejmen jag fick nåt ryck och jag tycker att alissa (läs: jag) borde ha det. Så nu kommer jag få hem roliga paket vaaaarje månad!!

Fast detta suger, pollux ska från&med 2012 byta namn Pennygirl. Varför liksom?? Pollux har hetat pollux sen minst 10år tillbaks, så det suger lite väl mkt.. Saknar gamla loggan och gamla paketen!





Busstankar

Påväg hem till min ljuvliga dotter, underbara hon! Hon är faktiskt allt jag behöver. Ingen annan spelar nån roll mot den kärleken jag har till henne.

Jag behöver en paus från världen och bara få vara med henne. Nu är det dags att ta klivet och lära mig att hon förtjänar min uppmärksamhet mest, hur illa allt annat än är.


Hos b

Varit på interpool, lagar käk nu!!! Bianca 18år!!!


Mobil blogga<3

På senare tid har det bara blivit mobilbloggning, även just nu. Tycker det känns enklare och man kan göra det när man har tid. Har ingen ork för att skriva inlägg på kvällarna efter skolan, då är det soffan som gäller!

Idag har jag varit liite i skolan och gjort det som se ett måste, har även köpt klart sakerna som behövs till Biancas 18års present (!!!!!) Ikväll ska vi fira henne på 12slaget med en drink på Interpool och imorgon blir det utgång med tjejerna :)) ska bli superkul! Det enda som fattas nu är drinktillbehör men det överlåter jag till b att ordna, hehe :)


Jag kommer sova hos henne både ikv och imorgon och sedan på lör så ska jag och alissa sova hos mamma och mysa, var länge sen nu! <3

Kommer kanske uppdatera ikv eller senare i helgen, men tills dess, ciao!!


Stackars lillfis <3

Min tjej är skrikig, febrig, snorig och har slemhosta<3 blir så jäkla trött men får vänta ut dessa jäkla virus..


Studiebesök

Sitter just nu inne på Länsmuseet och ska gå en rundtur, kombinera det med en tung skolväska = trött mamma. Efter detta ska jag till salongen och fixa ögonbryna innan jag möter upp rob och tar alissa :)


Andra advent

Sitter hemma och myser i soffan nu efter att plockat och snabbstädat vardagsrummet. :) idag har jag lekt med favvotjejen alissa, solat lite och hälsat på lillans gudfar & sambo :) har varit en bra sön, ska avsluta kvällen med lite plugg så jag inte kommer efter i skolan, blir lätt att man sitter vid fb på datalektionerna men ska se till att få det gjort nu så jag har något att lämna in på tors! :)

Puss!


Lite sen update!!!













Lite minnesvärda bilder från Globen <3

RSS 2.0